0
Evropske lige

BILIĆ VOLI SRBE: Pravi srpski tandem u napadu Al Itihada, plaća čak osam miliona evra

Objavljeno: 19.12.18 u 17:10

Srbin je na meti tima iz Saudijske Arabije, ali bi posao mogle da pokvare ekipe iz zapadne Evrope, pre svih Francuzi.

Na 26 utakmica postigao je 15 golova, impresivna statistika koja je privukla pažnju mnogih klubova ne samo Evrope već i u svetu. Aleksandar Prijović mogao bi da bude jedan od najtraženijih napadača tokom zimskog prelaznog roka. Nije tajna da se mnogi kineski timovi raspituju za snažnog napadača, a sada su u trku ušli Saudijci i klubovi iz Evrope.

Naime, kako piše ‘Sport Ekspres’, Al Itihad koji vodi Slaven Bilić, a za koji igra bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, zainteresovan je za srpskog reprezentativca. Tim iz Saudijske Arabije je poslao ponudu od 7,5 miliona evra, ali je ona odbijena. Sada se je Bordo ponudio PAOK-u tačno osam miliona evra.

Navodno, Grci taže minimum deset miliona evra za slobodu Aleksandra Prijovića. Podsetimo, Srbin je za 1,7 miliona evra stigao iz Legije uz deset procenata od sledeće prodaje.

HotSport je danas pisao i da Bordo želi jednog fudbalera Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter