1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DRUGA STRANA PRIČE: Ivica Kralj poručio – I Partizan je hteo da se utakmica igra

Objavljeno: 15.12.18 u 15:18

Predsednik Šapčana je rekao da su crno-beli želeli da igraju i po otežanim uslovima juče.

Ponovo se digla velika prašina u domaćem fudbalu.

Razlog je odlaganje današnjih utakmica Superlige, što se nije desilo juče u Humskoj kada su Partizan i Mačva igrali u veoma otežanim uslovima. Crno-beli su čak i zapretili istupanjem iz lige jer su bili naterani da igraju mada uslovi nisu bili dobri, dok prvi čovek Mačve tvrdi da je to bio izbor Partizana.

– Poenta je da bi u igri trebalo da se uživa, a ne da se igrači muče i da se neko od njih, ne daj Bože, teže povredi. Čestitam zato timovima na pruženom u nehumanim uslovima, pre svega mojim momcima na osvojenom bodu. Ispoštovali smo odluku delegata, sudije i domaćina utakmice da se igra. Da je bilo suprotno, Mačva opet ne bi pravila nikakav problem. Jer, uslovi su bili nemogući za fudbal, na terenu je bilo 20 centimetara snega, kazao je Ivica Kralj za Mocart sport.

0
0

1 Komentara

  1. Ivicu Kralja i Ivana Tomiića u upravu Partizana a trio VVV oterati pod hitno, i ilieva sa njima, nisu ni amaterski potkovani za upravu a kamoli profesionalni, pozzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter