6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV STAV JASAN: Raspituju se za Rikarda, a evo kolika je minimalna cena…

Objavljeno: 14.12.18 u 12:42

Dovoljno je bilo Rikardu Gomešu 28 utakmica da postane najtraženiji fudbaler Partizana na tržištu.

Sjajan učinak reprezentativca Zelenortskih ostrva nije ostao nezapažen. Rikardo Gomeš je u dresu Partizana odigrao 28 utakmica i postigao je 14 golova. Zato ne čudi što se bogati timovi iz Kine i Turske raspituju o snažnom i agilnom napadaču.

Kako HotSport saznaje, o Rikardu se raspituju timovi iz Turkse i Kine (Superlige i Žie lige). Konkretnih ponuda još uvek nema, ali je pitanje dana kada će one biti upućene u Humsku. Ipak, uprava Partizana ima stav kada je reč o odlasku svog najboljeg napadača. Rikardo može da napusti Partizan samo ako zainteresovana strana ponudi više od tri miliona evra. U suprotnom reprezentativac Zelenortskih ostrva ostaje u Humskoj do leta.

Rikardo Gomeš je u karijeri igrao za Vizelu, Vitoriju Gimaraeš i Nasional. Za nacionalni tim Zelenortskih ostrva je odigrao devet utakmica i postigao je četiri gola.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. Ko ce bre da da tri miliona za njega? Zbog cega? Zbog toga sto ce Macva da mu se skloni da da het trik ne bi li ga prodali jer jedino njega i mozda da prodate i ucarite neki dinar. Mogli ste i Jankovica mozda za nekih 500-600k ali se povredio. Za ovog Rikarda milion ako vam neko da,odmah ga dajte.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter