5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE U DIREKTNOM PRENOSU: Čudna Mirkovićeva izjava, da li je ovo njegova poslednja utakmica u Humskoj?

Objavljeno: 14.12.18 u 20:23

Ove godine definitivno, a da li i uopšte – videćemo u narednom periodu.

Nakon utakmice sa Mačvom strateg crno-belih Zoran Bata Mirković nije bio zadovoljan rezultatom u Humskoj danas.

Sem toga, u svom komentaru u meču je Mirković izjavio kako se ne snalazi u ovim vremenima, a da pritom nije mislio na vremenske uslove, kao i da će dobro razmisliti o budućnosti.

– Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo koliko je to teren dozvoljavao. Dobili smo crveni karton u prvom poluvremenu. Igrati sa igračem manje na ovakvom terenu, to je veoma teško. Međutim, ja se veoma teško ili se uopšte ne snalazim u ovim vremenima, a ne pri ovim vremenskim uslovima, tako da ću dobro razmisliti št ću dalje.

Usledilo je pitanje o tome da li bi se meč igrao da je trener Partizana to mogao da bira.

– Kada smo počeli utakmicu teren nije bio ovakav, nismo mogli da pretpostavimo da će se ovako završiti. Na početku je bilo nekih uslova, ali je na kraju teren bio nemoguć, kazao je Mirković koji nije želeo da priča o potencijalnim pojačanjima.

0
0

5 Komentara

  1. ‘nate, kriva je Zvezda, oni su diretni krivci, uz pomoć Harp sistema su nas zatrpali snegom i onesposobili da trijumfujemo zasluženo, sudija, košava, ‘nate…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kriva je uprava koja je prihvatila da se danas igra i sto makar nije odgodila mec za 24 sata. Partizan je kao i prosle godine takvom vrstom udovoljavanja Arenasportu i njegovom rasporedu izgubio bodove. Sa druge strane, sudije su jedva docekale da Partizana opet ostete,nije bio tako ostar prekrsaj za drugi zuti a i nema sanse da ce prekinuti mec. Da je to bila Zvezda, ,garantujem zivotom da bi prekinuli mec u 70 minuti! To je tako kod nas,hbg.
    Nije neka velika steta da Bata ode ali bi to morali i svi iz Uprave!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da BATO ! ISKORISTILI TE
    ILIJEV I VAZURA OBICNI
    PROFITERI. SAD IDI ALI I NJIH
    POVEDI. ONI SU NAJVECI KRIVCI UZ MALU POMOC FSS

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter