0
Domaći fudbal

SUPERLIGAŠKI ‘CIRKUS’: Sudija Đokić više puta u klinču sa igračima, podmukli udarac Gavrića i ‘crveni’ pogrešnom igraču (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.18 u 10:24

Svašta se izdešavalo u Šapcu juče, a pune ruke posla imao je sudija Nenad Đokić.

Već u 2. minutu pokazan je prvi karton i to crvene boje, već tada je utakmica otišla u drugom smeru, a na kraju je okončana pobedom Radnika od 2:1.

Dosta udaraca, faulova i nesportskih poteza obeležilo je ovaj meč što je rezultiralo sa čak 11 žutih kartona (Iz Mačve Adamović, Gemović, Tošić, Obrovac, Pejović i Gavrić, iz Radnika Danoski, Pejčić, Stojanović Milan, Filip i Stevanović) i jednim crvenim, koji je zaradio Jovanović.

Često su odluke Đokića nailazile na kritike nezadovoljnih igrača, pa je neretko arbitar morao i da gura fudbalere od sebe što se u toj meri zaista retko viđa.

Situaciju koja je obeležila utakmicu možete videti na 5:30 snimka, prilikom zaustavljanja igre Nenad Gavrić je sa leđa prišao Bratislavu Pejčiću, udario ga sa leđa i u prvi mah prošao nekažnjeno pošto je to uradio na način da sudija nije mogao da vidi. Međutim, kako je Pejčiću koji se tada našao na travi prišao i uneo se u facu Obrovac zbog kog je prekid nastao i koji je tada već dobio žuti karton, Đokić mu je refleksno pokazao i drugi. Međutim, Ivan Obrovac nije isključen, pošto je Đokić poništio tu odluku i Gavriću pokazao samo žuti karton.

(Izvor: YouTube/Superliga Srbija)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter