0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: ‘Kec’ jedino u Nišu, u ostalim utakmicama gosti su dominirali (FOTO)

Objavljeno: 09.12.18 u 14:57

Radnički je na ‘Čairu’ nastavio svoj pobednički niz, ali su popodnevni termin u Superligi Srbije obeležili trijumfi gostujućih ekipa.

‘Meraklije’ su se zaletele i nemaju nameru da se zaustave. Danas je u Nišu do nogu potučen Spartak Ždrepčeva krv, koji je u Suboticu ispraćen sa tri gola u mreži.

Izabranici Nenada Lalatovića su već u osmom minutu probili bedem ‘golubova’, a to je učinio ove sezone sjajni Aleksandar Stanisavljević.

Na dva nula povisio je bivši igrač Partizana Petar Grbić, igrao se 40. minut i reklo bi se, već tada je rešeno pitanje pobednika.

Spartak nije uspevao da odgovori razigranom domaćinu. Njihov igrač Tekijaški se upisao u strelce, ali na pogrešnoj strani terena, pošto je u 85. minutu postigao autogol za konačnih 3:0 u korist Radničkog.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, kada je reč o ostalim utakmicama u dnevnom terminu, gosti su apsolutno dominirali. Najubedljiviju pobedu ostvarila je Mladost iz Lučana protiv Zemuna kog je savladala sa ubedljivih 3:0.

Strelci su bili Radivojević u 32. minutu, Predrag Pavlović u nadoknadi vremena prvog poluvremena i to iz penala, dok je konačnih 0:3 postavio Branislav Trajković autogolom dva minuta pre kraja meča.

FOTO: STARSPORT

Voždovac je u Surdulici savladao Dinamo iz Vranja rezultatom 1:2, sa dva gola Alena Mašovića u 39. i 74. minutu meča. Sve što su domaći uspeli do kraja bio je gol Dimitrova u 75. minutu, ali i crveni karton za Ilića dva minuta kasnije.

Radnik je slavio trijumf nad Mačvom u Šapcu i to posle preokreta. Najpre je Adamović doneo domaćima vođstvo u 15. minutu, ali je već do 29. minuta preko Zlatanovića i Stojanovića gost iz Surdulice preokrenuo i, ispostavilo se na kraju, ostvario pobedu.

Superliga, 20. kolo:

Subota

Crvena zvezda – Napredak 3:0 (1:0)
(Simić 13, Veškovac 60 ag, Ben 80)

Nedelja

Dinamo – Voždovac 1:2 (0:1)
(Dimitrov 75 – Mašović 39 i 74)

Mačva – Radnik 1:2 (1:2)
(Adamović 15 – Zlatanović 23, Stojanović 29)

Radnički – Spartak 3:0 (1:0)
(Stanisavljević 8, Grbić 54, Tekijaški 75 ag)

Zemun – Mladost 0:3 (0:2)
(Radivojević 32, Pavlović 45, Trajković 89 ag)

17.00 OFK Bačka – Vojvodina
17.00 Proleter NS – Čukarički
17.00 Rad – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter