0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD MAŽIĆ: Večiti derbi? Žao mi je što su me izolovali!

Objavljeno: 07.12.18 u 22:53

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić gostuje večeras u emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’, a jedna od tema bio je ‘večiti derbi’.

Danas je sudija iz Vrbasa dobio veliko priznanje, treći je najbolji arbitar planete. Večeras je gost emisije ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’, a naš poznati voditelj i komičar je Milorada Mažića pitao oko domaćeg fudbala i ‘večitog derbija’.

– Proces kod nas, ali i UEFA je veoma dug i težak. Kroz njega morate da steknete poverenje, da biste ga stekli dug je i težak period, dok se gubi lako. Svašta sam prošao u karijeri, od toga da budem tražen, do toga da me ne žele. Tako je i sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Nekada su nas hteli, nekada ne. Žao mi je što sam izolovan iz najveće utakmice u Srbiji – rekao je Milorad Mažić i nastavio o ‘večitom derbiju’:

– Velika je to utakmica, o kvalitetu ne bih govorio, ali o atmosferi i naboju jedna od najvećih na svetu. Nije lako suditi duele Crvene zvezde i Partizana, svi vas komentarišu.

U nastavku razgovora Milorad Mažić je istakao da mu je bila velika čast da sudi finale Lige šampiona u Kijevu između Liverpula i Real Madrida, da je bilo veoma teško. Takođe, potvrdio je da UEFA od zime u ‘elitno’ takmičenje uvodi VAR sistem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter