0
Domaći fudbal

ČUVA SVOJ GOL I REŠETA TUĐI: Da li se Partizan prelako odrekao ovog defanzivca? (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.18 u 21:45

Bivši član Partizana, Voždovca i mlade reprezentacije Srbije briljira u redovima ubedljivo prvoplasirane ekipe slovenačkog šampionata, Maribora.

Ako pogledate listu strelaca u fudbalskom prvenstvu Slovenije, jasno ćete moći da vidite da je sa šest golova u vrhu ime Saše Ivkovića, srpskog defanzivca, koji je u dosadašnjem toku prvenstva dao čak šest golova.

Na tome bi mu pozavideli i mnogi napadači, a novi pogodak dao je danas na gostovanju Rudaru. U trijumfu od 3:1, Ivković je dao treći gol i tako zacementirao pobedu Maribora i ubedljivo prvo mesto na tabeli, sa čak 12 poena više u odnosu na prvog pratioca.

Trenutno je drugi strelac Maribora, što je za defanzivca impresivan podatak.

(Izvor: youtube / NK Maribor)

Ivković je prošao Partizanovu školu fudbala, a pod profesionalnim ugovorom je bio dve godine, od 2013. do 2015. godine.

Ipak, odigrao je samo jednu utakmicu, i to protiv Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali dublji trag nije ostavio.

Kasnije je igrao za Teleoptik, Bačku i najviše Voždovac, odakle se otisnuo u inostranstvo, prvo u izraelski Ašdod, a onda i Maribor.

FOTO: STARSPORT
Fudbal UEFA Champions League season 2012-2013
Second qualifying round, Second leg
Partizan v Shirak
Sasa Ivkovic
Beograd, 24.07.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter