0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IAKO IMA JOŠ DA SE IGRA: Fudbaler Partizana tokom meča u Lučanima najavio kraj godine (FOTO)

Objavljeno: 01.12.18 u 18:15

Za njega je 2018. godina završena, makar kada je reč o utakmicama.

Partizan je danas doživeo novi kiks, a na terenu u Lučanima nije bilo crnogorskog reprezentativca Marka Jankovića. Kako je sam otkrio, neće ga biti ni u preostalim duelima protiv Zemuna, Rada i Mačve do kraja 2018. godine.

Popularni ‘Mesko‘ je na svom Instagram profilu još tokom utakmice protiv Mladosti objavio sliku i poruku da je za njega završena 2018. godina i da mu sada predstoji oporavak.

Kako je navedeno tokom prenosa meča, Janković već neko vreme ima povredu trbušnog zida. Dosta utakmica je odigrao pod injekcijama i bolovima, a pred sam put za Lučane je odlučeno da crno-beli neće više rizikovati sa njegovim zdravljem.

Janković je i ove sezone jedan od najvažnijih igrača Partizana, a ‘utehu’ navijačima bi mogao da pruži povratak Zorana Tošića, koji je i danas ulaskom u igru pokrenuo ‘parni valjak’ i uticao na osvajanje jednog boda u nadoknadi vremena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by markojankovic (@marko10j) on

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter