0
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

VELJKO SIMIĆ: Zvezda nije bila bojažljiva u Napulju, već…

Objavljeno: 29.11.18 u 11:27

Simićev pokušaj u 23. minutu utakmice na ‘San Paolu’ je u mnogome mogao da promeni dalji tok.

Međutim, vezista Zvezde nije uspeo da savlada Ospinu, i u tim momentima je ostala prednost Napolija od 1:0.

– Apetiti su porasli nakon pobede nad Liverpulom što je normalno, nismo zadovoljni ishodom protiv Napolija bez obzira što smo pružili veoma dobru igru, pogotovo u drugom poluvremenu. Poslednjih pola sata utakmice smo bili opasniji tim, kontrolisali smo igru, što nažalost nije bilo dovoljno za preokret. Značiće nam sve ovo.

Fudbaler Zvezde je ocenio da crveno-beli nisu ušli bojažljivo, ali je na startu presudila bolja ofanziva Napolija.

– Ne bih rekao da smo ušli bojažljivo, ipak je ovo jedna fantastična ekipa, sa druge strane Napoli ima četiri ili pet vrhunskih igrača u ofanzivi. Defitnitivno reakcije kod golova nisu bile na nivou, ali to je normalno u Ligi šampiona.

Ostaje velika žal za propuštenom prilikom nakon vodećeg gola domaćina, kada je Simić dobio odličan pas od Marina i praktično istrčao sam pred Ospinu.

– Propustio sam veliku šansu i žao mi je zbog toga. Nisam reagovao onako kako sam želeo, lopta nije otišla tamo gde sam hteo. Krivo mi je. Svestan sam da bi to sigurno promenilo dalji tok meča, žao mi je, ali šta da se radi…

Simić je za kraj rekao kako motivacije ne fali pred dolazak Parižana u Beograd.

– Motivacija će svakako biti na visokom nivou, igramo protiv velike ekipe pred punim tribinama i razlog više za uživanje.

Sa stadiona ‘San Paolo’: Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter