6
Domaći fudbal

foto: starsport

HS ANALIZA: Ovih 11 bi trebalo da istrči na travnati tepih ‘San Paola’

Objavljeno: 28.11.18 u 00:05

Fudbaleri Crvene zvezde sutra biju jednu od odlučujućih bitki za plasman u evropsko proleće.

Najteže je treneru Vladanu Milojeviću, jer su mu ‘roster’ skratile povrede. Možda zbog toga i nije teško naslutiti sastav koji će istrčati na travnati tepih stadiona ‘San Paolo‘.

Gol crta je u ‘vlasništvu’ suverenog vladara Milana Borjana. Desni bok u odbrani rezervisan je za Marka Gobeljića zbog povrede Filipa Stojkovića. Vujadina Savića muči zadnja loža, te će u poslednju liniju Srđan Babić i Miloš Degenek. Levi bok je rezervisan za standardnog Milana Rodića.

Vezni red bi trebalo da čine Branko Jovičić i Nenad Krstičić, dok će plejmejker biti El Fardu Ben. Desno ofanzivno krilo igraće ‘ratoborni’ i neumorni Slavoljub Srnić, dok će reprezentativcu Komorskih ostrva u organizaciji igre pomagati Marko Marin. Najopasniji po gol Napolija trebalo bi da bude Nikola Stojiljković.

0
0

6 Komentara

  1. Problem je zadnji red ako ne bude mogao da izadje iz nasih 16,i digne se visoko.protiv italijana nema kontre,uvek prvo obezbede odbranu,,a i mi nemamo igrace koji mogu da istrce kontru.zato je vazno da nas bude vise u zavrsnim akcijama a to porazumeva da nas zadnji red bude na sredini terena

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovakav sastav Zvezde je vrlo verovatan za večeras, ali potpuno je odsustvo realnosti očekivati da ovakav sastav može nešto pozitivno učiniti u Napulju, jer sigurno je da će Ben igrati pleja a Ben je već pokazao svojim igrama u LŠ da je nedorastao za tako nešto, jer do sada je bio jedan od najlošijih zvezdinih igrača u LŠ! Umesto da na mestu centralnog veznog igra odlični Marin, bivši nemački reprezentativac ili Simić, to mesto je rezervisano za Bena, rezervistu iz Olimpijakosa?! Ostali igrači iz ovog projektovanog sastavu imaju samo defanzivne karakteristike, osim Marina a to je vrlo malo! Očekujem da će Milojević izvesti njegovu omiljenu taktiku zglobnog autobusa a to može biti pogubno za Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
    • Posto se Simic je l te pokazao, kako u salzburgu, tako i u parizu itd. Samo budala ne vidi da je ben nas najbolji igrac. Kako s loptom, tako i bez nje…

      0
      0
      Odgovori
      • Ben je po učinku, jedan od najlošijih igrača Zvezde u grupnoj fazi LŠ a poznati francuski list „L’Ekip“, ga je na skali ocena od 1 do 10, posle one katastrofe u Parizu, protiv PSŽ, od 1:6, ocenio ocenom 3 (tri), jedini koji je bio lošije ocenjen je Stojković, sa ocenom 2 (dva)! Pričati o Simiću i Benu je smešno, jer su startu u neravnopravnom položaju! Ben kao intimus Miliojevića ima ogroman kredit i uvek unapred rezervisano mesto. U grupnoj fazi LŠ, Ben samo trčara levo-desno, bez ikakvog učinka, i odbija se od protivničkih igrača, jer je fizički i po znanju inferioran! Dok Ben igra svaku utakmicu i ne brine se za mesto, dotle Simić igra svaku 2-3 utakmicu, na kašičicu! Da Simić ima onoliko šansi da igra koliko ima Ben, on bi nio standardni reprezentativac! Simić je nebrojeno puta pokazao da u situaciji „1 na 1“ lako prođe protivnika, dok Ben to nikada nije pokazao! Ali ima vremena, Ben je mlad, tek mu je 31 godina! On je perspektiva Zvezde!

        0
        0
        Odgovori
        • A da li se ti sećaš ona dva gola Bena protiv Salzburga i da je on u kvalifikacijama bio najbolji strelac? Ali pošto ti obožavaš Simića za tebe ne postoji ni jedan bolji igrač od njega.

          0
          0
  3. Gde Nikolu nema kondicije uospte protiv Radnickog se nije video al eto kod Miloja ima kredit jer ga zna jos od Cukarickog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter