7
Evrokupovi

DVA VELIKA PROBLEMA ZA MILOJEVIĆA: Milan Pavkov ne igra protiv Napolija, ali to nije sve…

Objavljeno: 22.11.18 u 16:58

Oporavak nije pri kraju tako da su šanse minimalne da crveno-beli budu kompletni u meču sa Italijanima.

Loše prognoze se izgleda obistinjuju da dva bitna igrača Crvene zvezde neće moći da igraju protiv Napolija.

Kapiten Vujadin Savić i junak pobede nad Liverpulom Milan Pavkov još se nisu oporavili od povreda, a posle novih kontrola produženo je bolovanje. Defanzivac sigurno neće moći, a kod napadača je još upitnik mada šanse nisu velike. Tandem ne može da bude u kombinaciji ni za naredni meč šampionata u subotu, kada u derbiju kola lider gostuje u Nišu.

Probleme i dalje ima Ričmond Boaći, koji je od povratak iz Kine nastupio samo na tri utakmice. Napadač je počeo da trenira, ali joč bez lopte tako da će i on verovatno morati da preskoči gostovanje u Italiji ili da bude eventualno samo „džoker“ za finiš utakmice podno Vezuva.

Personalnim problemima su okovani crveno-beli ako se doda da u pogonu nisu Stojković i Čaušić.

Trener Milojević mora da nađe zamene…

0
0

7 Komentara

  1. Igrati sa Boaćijem u Napulju je ravno samoubistvu! Shvatimo već jednom da Boaći nije mogao igrati u Kini, 76-oj ligi sveta po standardim FIFA, pa kako će igrati u LŠ?! A, liga šampiona Evrope je svetski vrh! Sada treba staviti u isu ravan svetski vrh i 76-u ligu sveta! A-ha-ha-ha-!

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno ce Stoiljkovica da pusti, mada bi ja malog Joveljica u napad! Mada mogu i obojica pa sa dva spica da se igra protiv Napolitanki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter