1
Evropske lige

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Uros Racic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MISTERIJA ‘RAČIĆ’: Trener Valensije objasnio zašto bivšeg fudbalera Zvezde nema u prvom timu Valensije

Objavljeno: 19.11.18 u 17:32

Internacionalna karijera Uroša Račića nije započela kako je želeo, a sada je razlog njegovog odsustva iz prvog tima Valensije postao javan.

Račić je letos u Valensiju stigao za 2,2 miliona evra nakon što je pokazao potencijal, ali ne i kvalitet u prvom timu Crvene zvezde. On je direktno sa Marakane otišao za Valensiju, ali nije uspeo da se izbori za ulogu, pa je ubrzo prebačen u „b“ tim. 

Trener „slepih miševa“ Marselinjo Garsija Toral je otkrio zašto se to dogodilo:

– Potreban mu je dodatni period da se privikne na španski fudbal. Još uvek nije na nivou igre neophodne za prvi tim. Potrebne su mu utakmice, takmičenje, ali i saznanje da je potrebno da se dokaže kako bi došao do najboljih 11.

Račić bi mogao ove zime da ode na pozajmicu, mada s obzirom na to da ima ugovor sa timom sa Mestalje do 2022. godine, jasno je da španski tim ne žuri jer u njemu vidi fudbalera koji će tek u budućnosti biti važan šraf u ekipi.

 

0
0

1 Komentara

  1. Iskreno, Racic nebi imao ni mesta u Zvezdi a kamoli u Valensiji, previse je hektican na lopti, a znamo svi da treba sestica koju on igra da bude najmirni igrac na terenu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter