0
Evropske lige

IKER KASILJAS: Dobro je što sam otišao iz Madrida

Objavljeno: 19.11.18 u 09:28

Legenda Real Madrida i španskog fudbala osvrnula se na svoj odlazak iz ‘kraljevskog kluba’, mnogo ranije nego što je tada bilo ko očekivao.

Iker Kasiljas je za španske medije izjavio da u njemu i dalje postoji želja da se vrati u Španiju, ali da ni u kom slučaju ne žali što je otišao iz Reala, iako su svi očekivalo da će u Madridu završiti karijeru.

– Da sam nastavio da igram u Realu, period koji sam tamo proveo bi se završio mnogo gore nego što jeste. Ako bi me sad Španija pozvala, bio bih oduševljen da se vratim. Naravno, isto je i kada bi me Real pozvao, ne mogu da zaboravim gde sam odrastao – rekao je Kasiljas.

On je na ‘Santjago Bernabeu’ proveo 17 godina, odigrao 510 utakmica u prvom timu Reala, a 2015. godine je otišao u Porto i tamo već upisao 94 nastupa u dresu ‘zmajeva’.

Sa Realom je osvojio sve što je mogao, a od trofeja se sigurno najviše ponosi sa pet titula u Primeri i tri pehara Lige šampiona, kao i dva naslova svetskog klupskog prvaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter