1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ ‘PRESEKAO’: Crnu Goru napada Mitrović od starta, a sa njim…

Objavljeno: 17.11.18 u 10:18

U odnosu na prvi meč Orlovi su jači za Matića i Kolarova, a postoji dilema na krilnim pozicijama. Napred je glavni adut Mitrović.

Pobeda je imperativ, a recept je sličan kao iz Podgorice, gde je Srbija savladala Crnu Goru (2:0) i danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ želi reprizu.

Jasno je da će komšije pokušati da pomrse račune Orlovima, koji će kako saznaje HotSport sa proverenim adutima pokušati da sruše današnjeg rivala. Selektor Mladen Krstajić je sa saradnicima prelomio većinu uloga i jedina dilema je na krilnim pozicijama, gde Živković, Radonjić, Ljajić i Gaćinović konkurišu za dva mesta.

Na golu ce povređenog Dmitrovića zameniti Rajković kao i u Bukureštu, a i ostale zadatke kao protiv Rumunije pozadi ispuniće Rukavina, Milenković, Veljković i umesto Rodića vraća se kapiten Kolarov.

Bićemo jači za povratak Matića pored koga se očekuje Maksimović, ispred Lukić. Na boku je mesto rezervisano za Tadića kao i u napadu za golgetera Mitrovića. Uloge ‘džokera’ imaće Prijović i Jović.

Projektovan sastav: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić, Maksimović, Gaćinović, Tadić, Lukić – Mitrović.

0
0

1 Komentara

  1. Da se razume u fudbal samo bi kopirao taktiku Ajntrahta koji igra isto i protiv Bajerna i protiv Fortune.Ima tri nosioca igre iz te ekipe,Luka ubija,Kostic asistira,Mijat diriguje,ako to isto ne cine u repki onda se zna cija je to greska.Mitar i Luka mogu zajedno,Mitar moze da mu spusti loptu u prazno a on je tu zakon.Samo Mladja to ne vidi ili ne zeli da vidi.Smesno je ako oni ne budu igrali a u top su formi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter