0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda ima samo jednog kandidata na novim izborima za predsednika

Objavljeno: 17.11.18 u 10:48

Uprava će imati svog kandidata za novi mandat, a ne očekuje se promena u fotelji prvog čoveka šampiona Srbije.

Dve istorijske godine Crvene zvezde su obeležile mandat Svetozara Toze Mijailovića, koji će verovatno, kako saznaje HotSport biti jedini kandidat na izborima uprave i realne su šanse da ostane na kormilu šampiona Srbije u naredne četiri godine.

Rukovodilac za koga se vezuju uspesi i trofeji od 1987. do 1993. godine vratio se u voljeni klub pre četiri godine. Zajedno sa saradnicima Zvezdanom Terzićem i Stefanom Pantovićem odlučio se za potpuni zaokret i osvojena je na ubedljiv način titula.

Ulazak u Ligu Evrope, pa zatim zima u Evropi posle 27 godina je bila merilo rada, koji je u avgustu ukrašen plasmanom u Ligu šampiona. Dugovi su enormno smanjeni, zarađen novac od učešća u elitnom takmičenju, prodajom igrača…

Na članovima je da se odluče glasanjem, koje će trajati tri dana i nema razloga da budućnost trofejnog kolektiva ne bude svetla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter