0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

RANIJERI ‘PREPISAO’ OD JOKANOVIĆA: Mitroviću konkurencija nekadašnji ‘vunderkind’ svetskog fudbala?

Objavljeno: 16.11.18 u 18:33

Klaudio Ranijeri je praktično tek seo na klupu Fulama, a već su počele priče o predstojećem prelaznom roku.

Jedna od pozicija koje Ranijeri želi da pojača jeste mesto napadača, a tu bi na proleće mogao da zaigra tamnoputi Italijan Stefano Okaka, kog je Ranijeri trenirao u Romi.

Okaku je Slaviša Jokanović pokušavao da dovede u januaru ove godine, ali je pokušaj bio neuspešan pa je umesto njega stigao Aleksandar Mitrović. Sada bi fudbaler Votforda mogao da bude konkurencija reprezentativcu Srbije u nastavku sezone.

Okaka je u mlađim danima proglašavan jednim od najvećih talenata italijanskog fudbala i momak od kog su mnogi očekivali da u budućnosti u nekom momentu obuče dres Juventusa ili Milana, ali je umesto toga, nakon dobrog početka pod Ranijerijem u Romi usledio pad tokom kog je promenio mnogo klubova, igrao je sa Sampdoriju, Bari, Brešu, Modenu, Anderleht, Parmu, a jedno vreme je 2010. godine proveo na Krejven Kotidžu.

Sada bi, osam godina kasnije, mogao da se kao 29-godišnjak vrati u vidu spasioca i igrača koji bi pod Ranijerijem trebalo da dokaže pun potencijal.

Da li postoji namera da se on i reprezentativac Srbije upare u napadu, ili Ranijeri želi da Mitrovića skloni, videćemo uskoro…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter