0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LUKA JOVIĆ: Drago mi je da sam ponovo tu – nadam se da će mi Krstajić pružiti šansu

Objavljeno: 16.11.18 u 10:58

Svojim fantastičnim partijama u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, momak koji je ponikao u školi Crvene zvezde skrenuo je pažnju na sebe.

Sa devet postignutih golova on se nalazi na prvom mestu liste strelaca Bundeslige, a povratak u seniorsku reprezentaciju bio je logičan sled događaja.

Nakon što je bio deo tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji, napadač je prekomantovanu mladu reprezentaciju, te stavljen na raspolaganje selektoru Goranu Đorovića unapadu na Evropsko prvenstvo koje se igra naredno leta. Kako je taj cilj ostvaren, nije bilo smetnji da se napadač Ajntrahta vrati u seniorsko jato.

– Drago mi je da sam ponovo ovde sa najboljim srpskim igračima. Imam veoma dobar početak sezone. Ovde sam najmlađi i pokušaću da se izborim za što više minuta i nadam se da će mi selektor pružiti šansu, rekao je Jović za ‘Sport klub‘.

Na meču sa Fortunom Jović je postao najmlađi igrač koji je postigao pet golova na meče šampionata Nemačke, ali on i dalje sa obe noge čvrst stoji na zemlji.

– Prija mi kada čujem tako nešto, ali još sam daleko od ’top’ nivoa. Bar ja tako mislim. Potrebno je samo da nastavim da radim ovako kao do sada i verujem da je ispred mene blistava karijera.

Pred selekcijom Srbije su još dva meča u Ligi nacija, koja su ujendno i odlučujuća u borbi za prvo mesto u grupi.

– Mislim da smo mi najkvalitettniji tim u ovoj grupi. Ako budemo igrali kako umemo siguran sam da ćemo pobediti. Ima mnogo faktora koji utiču na igru. Ne smemo da se opustimo zato što će Crna Gora nastupiti bez nekoliko ključnih igrača, ali ponavljam favoriti smo i verujem da ćemo uz dobru igru ostvariti trijumf, rekao je Jović.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u subotu od 15 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter