0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRBOBRANSKA ‘MAGIJA’ PONOVO NA MARAKANI: Zvezda zove Kataija nazad!

Objavljeno: 14.11.18 u 15:37

Aleksandar Katai je u eri Miodraga Božovića bio nosilac igre, pružalo je krilo iz Srbobrana  sjajne partije i po mnogima u ekipi koju su činili Luis Ibanjez, Marko Grujić, Hugo Vijeira je bio najbolji igrač. A postoje indicije da bi sjajni fudbaler ponovo mogao da zaduži dres Crvene zvezde.

Katai je sa Marakane otišao u španski Alaves, ali se u njemu nije naigrao. Potom je kao pozajmljen igrač  nastupao za Čikago Fajer, da bi američki klub potom povremenog reprezentativca Srbije doveo za stalno. 

Razočaravajuća sezona i tek deseto mesto Istočne konferencije MLS šampionata, uprkos 12 golova, mogla bi da natera čelnike ovog tima da promene „udarne igle“, a prvi koji bi mogli da ostanu bez angažmana su stranci.

Upravo to je razlog iz kog postoji šansa da Crvena zvezda u drugi deo sezone uđe jača za svog nekadašnjeg igrača.

Interesovanje crveno-belih postoji, „kec iz rukava“ je želja Zvezde da i u narednoj sezoni igra bitnu ulogu u evrokupovima, mada prema saznanjima HotSporta, Katai želi da ostane u „vetrovitom gradu“, gde ga ugovor veže na još dve godine.

Na tragu informacije – Mirko Marković

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter