0
Evropske lige

MISTERIJA ‘VENGER’: Gde će ‘Profesor’? Milan, izgleda, nije opcija…

Objavljeno: 07.11.18 u 18:51

Od odlaska iz Arsenala na kraju prošle sezone Arsen Venger je bez posla, a legendarni Francuz je proteklih dana dovođen u vezu sa italijanskim Milanom. No, od toga izgleda neće biti ništa.

Arsen Venger je trenersku karijeru započeo u Nansiju, posle kog je seo na klupu Monaka, gde je proveo narednih sedam sezona, do 1994. godine. Nakon odlaska u Japan i Nagoju, te dve decenije rada u Arsenalu Venger je ovog leta prepustio klupu Unaiu Emeriju, a on otišao na odmor.

Usledili su brojni tračevi, prvo je povezivan sa Real Madridom, Bajern Minhenom, a poslednji u nizu bio je Milan. Venger je demantovao potencijalni odlazak u Seriju A, ali bi ipak mogao da preuzme klub istog početnog slova.

Samo jedna pobeda od početka sezone, neuspela promena trenera pošto ni pod Tijerijem Anrijem nisu zabeležili trijumf, te ispadanje iz Lige šampiona nakon poraza od 4:0 od Briža naterali su čelnike Monaka da počnu da razmišljaju o novoj promeni, a upravo bi Venger mogao da bude rešenje. Možda ne na duže staze, ali bi bez dileme mogao svog nekadašnjeg učenika iz redova Arsenala da obuči i pomogne mu da u Monaku uspostavi sistem koji će trajati i po odlasku Vengera iz „kneževine“. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter