1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN: Liverpulovi igrači se pitaju šta je to specijalno – sve će videti sutra

Objavljeno: 05.11.18 u 12:52

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin smatra da će velika prednost njegovog tima u susretu sa Liverpulom biti prepun stadion i podrška 50.000 navijača.

Marko Marin je jedan od retkih igrača koji ima dosta iskustva igranja u Ligi šampiona, jedini je strelac za Crvenu zvezdu u dosadašnjem toku takmičenja i pred gostovanje Liverpula poručuje da se veoma raduje toj utakmici.

– Igrati na Marakani je nešto specijalno. Liverpul je velika ekipa, pokušaćemo da ih iznenadimo. Drugačije je igrati na ‘Enfildu’ i na ‘Marakani’ – rekao je Marin, a zatim pojasnio:

– Napoli je došao da pobedi, pa nije. Mnogo se bolje osećamo kad igramo pred Delijama. Liverpulovi igrači se pitaju šta je to specijalno. Videće sutra – istakao je Marin.

On je dodao da je zadovoljan samo sa uvodnih 20 minuta prvog meča na ‘Enfildu’, nakon toga je sve krenulo nizbrdo.

– Prvih 20 minuta smo dobro igrali na ‘Enfildu’, protiv njih je smrt igrati 90 minuta ofanzivno. To ne radi ni Arsenal. Nismo baš toliko naivni.

Marin je igrao u Engleskoj, u dresu Čelsija, ali ne razmišlja o sutrašnjoj utakmicu kroz prizmu vremena kada je bio na ‘ostrvu’.

– Ne bih ja gledao tako. Dugo nisam u Engleskoj. Igrač sam Zvezde, želim njoj da pomognem,  a ne da pokažem da želim nazad u Englesku – podvukao je Marin.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. ALO … sve sto se do sada o utakmici sa liverpulom u beogradu napisalo, ispricalo, iskomentarisalo … je: SMESNO. ajde setitese pricanja, pisanja, komentarisanja pre utakmice u parizu … odose da … sve se na terenu i van njega videlo … tako i ova utakmica, sad u beogradu, za ljude u i oko zvezde ima samo jedan jedini cilj …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter