0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

GOSPODSKA IZJAVA JIRGENA KLOPA: Šaćiri ne ide u Beograd, jer se mi ne bavimo politikom!

Objavljeno: 05.11.18 u 11:02

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop potvrdio je danas da igrač tog kluba Džerdan Šaćiri neće putovati u Beograd za predstojeći meč Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

– Čitali smo i slušali razne spekulacije o tome kako bi Šaćiri bio dočekan i bez obzira na to što nemamo pojma šta bi se desilo, želimo da se fokusiramo 100 odsto na fudbal i da ne razmišljamo ni o čemu drugom. Želimo da izbegnemo bilo kakve tenzije. Dakle, neće putovati, on to prihvata i razume – rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Nemac je dodao da Liverpul ne šalje nikakvu političku poruku, već je da želi da se koncentriše samo na fudbal i oslobodi svega drugog.

Šaćiri je bio u centru pažnje proslavom gola na utakmici Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu kada je rukama pokazao dvoglavog orla.

Utakmica četvrtog kola Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Liverpula igra se sutra od 18.55 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter