0
Domaći fudbal

FUTSAL: Goleada na Banjici, Požarevac odneo kući bod

Objavljeno: 05.11.18 u 16:00

Odigrano je nekompletno 5. kolo u Prvoj i Drugoj futsal ligi, Ekonomac je i dalje nesavladiv, dok je Zufo sjajn u drugom rangu takmičenja.

Banjica je klub sa sigurno najboljom atmosferom, ali Požarevac u ‘SC Voždovac’ nije pao 4:4. Domaćin je poveo golom Smajlagića u 5. minutu. Ristanović je na 2:0 povisio tri minuta kasnije. Da bi Banjica mogla do nova tri boda činilo se u 10. minutu kada je Smajlagić po drugi put matirao golmana Požarevljana. Tim iz Braničeva preko Jerimića i Jocića smanjio na 3:2 i tako se otišlo na odmor. Smajlagić je u 28. minutu doneo prednost Banjici od 4:2, ali je Požarevac preko Gostejića i Jerimića stigao do boda 4:4.

Lider Druge lige Zufo je u Bujanovcu sa 7:0 pobedio SK Ekonomist, dok je SAS bio ubedljiv protiv Bečeja 7:3.

U Prvoj futsal ligi Ekonomac je stigao do osme pobede u nizu. Ovoga puta ceh je platila ekipa Kalče 5:2. Poteru za šampionom nastavila je Stara Pazova pobedom 3:0 protiv Jastrebca, dok je Novi Pazar sa 4:3 pobedio FON.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter