3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Proleter v Crvena Zvezda Novi Sad, 01.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STOJKOVIĆ PRED LIVERPUL: Novac ne igra fudbal, želimo da donesemo radost navijačima u utorak

Objavljeno: 04.11.18 u 15:36

Fudbaleri Crvene zvezde nakon jučerašnje pobede nad Proleterom u Novom Sadu okreću se obavezama u Ligi šampiona.

Pred njima je veoma težak posao, je u Ljutice Bogdana stiže prošlogodišnji finalista tog takmičenja.

Utakmica grupe C na našem najvećem stadionu počinje u 18.55 časova, a jedan od glavnih ‘šrafova’ ekipe Vladana Milojevića, desni bek Filip Stojković izjavio je da očekuje da će on i njegovi saigrači pružiti dobru partiju.

– Svako od nas želi da se takmiči sa najboljima. Mi smo vredno radili od kada smo se okupili kako bismo stigli do ovog nivoa na kome smo sada. Na svom terenu dočekujemo prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona. Svi zvezdaši žive za ovakve utakmice. Na nama je sada da izađemo na teren, da se borimo i da pokažemo svoj kvalitet, rekao je Stojković.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Kako ističe desni bek crnogorske reprezentacije prethodno iskustvo stečeno u evropskim utakmicama pomoći će crveno-belima u susretu sa engleskim timom.

– Mnogo nam znači sve što smo prošli u proteklom periodu. Stekli smo značajno iskustvo, videli smo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona i naučili šta treba da uradimo kako bismo se suprotstavili protivnicima iz grupe. Neosporno je da naš rival ima izuzetan kvalitet, Liverpul igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Takođe, ne možemo da poredimo finansijska sredstva koja oni ulažu u klub sa onim što mi imamo, ali sam siguran da u fudbalu novac nema uvek najveću ulogu. Podjednako su bitni i želja, motiv, borbenost, zajedništvo, a mi sve to imamo i zato možemo da se nadamo povoljnom rezutatu u utorak.

Pune tribine u utorak uveče biće dodatni motiv igračima Zvezde.

– Uoči svake utakmice ističemo koliko nam znači podrška sa tribina tako da možete da zamislite koliko smo uzbuđeni sada kada znamo da će naši navijači ispuniti stadion i navijati kao jedan svih 90 minuta. Siguran sam da su oni taj naš pokretač. Želimo da im se odužimo za sve što rade za nas i za svu podršku koju nam pružaju. Verujem da ćemo u utorak svi napustiti stadion zadovoljni, poručio je Stojković.

0
0

3 Komentara

  1. U pravu je bio Vladan Lukić, to tek sada vidim, kada svojevremeno, kao direktor, nije hteo da potpiše ugovore sa braćom Srnić i Stojkovićem! Za razliku od ovih sadašnjih diletanata koji vode klub, on je odmah shvatio o kakvim kapacitetima se radi! Imao je njuh da otkrije igrača!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma u pravu je dečko…novac ne igra fudbal…igraju ga momci za novac…a ti se dečko mani tog posla…nije to za tebe…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da je imalo realan Stojković bi sam odustao i rekao treneru da je ovo isuviše složeno takmičenje za njegove skromne mogućnosti i tražio bi da bude izostavljen za ovu utakmicu, jer ako se seti kako je igrao protiv PSŽ i Liverpula, bolje mu je da ništa ne priča! Sećate li se kako je Stojković pretio pred utakmicu protiv PSŽ kako će Nejmar igrati onako koliko mu prostora on (Stojković) pruži! Znamo svi kako je igrao Nejmar a kako se Stojković obrukao! Igrati sa sporaćima Stojkovićem i Savićem protiv Liverpula je ravno samoubistvu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter