0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

LJUBITELJI IGRICA, STIGAO JE NOVI MENADŽER: Fudbaler Partizana nalazi se među deset najboljih (FOTO)

Objavljeno: 04.11.18 u 14:57

Ova igrica privlaći pažjnu mnogih ljubitelja ‘najvažnije sporedne stvari na svetu’, a 2. novebra izašao je njen najnoviji nastavak.

Skoro da ne postoji neko ko je igrao bilo koju sportsku video igru, a da se nije oprobao kao fudbalski trener.

Igra ‘Football Manager’ u svom novom izdanju donosi nam dosta toga zanimljivog. Pre svega tu je upotreba VAR i gol tehnologije, takođe otkupljena je licenca Bundeslige tako da će grbovi, dresovi, slike igrača i stručnih štabova biti realni, a to je samo deo onoga što možete videti u poslednjem čedu firme ‘Sport interaktiv’.

(VIDEO:YouTube/FootballManager)

Postoje još neke, ne toliko velike promene u treninzima ili taktici, kao što je recimo ljubičasti interfejs, ali i dalje je sve na igraču, koji mora da pronađe mladog igrača, postavi taktiku, namesti način treninga i dođe do trijumfa i tofeja.

– Utakmica je ono za šta se svaki menadžer priprema cele nedelje. Ono što se događa tokom utakmice može odrediti sudbinu svakog menadžera, a niz novih dodataka u Fudbal menadžer 2019. omogućava da doživljaj utakmica bude najimpresivniji u istoriji serijala, poručili su kreatori igre.

(VIDEO:YouTube/WorkTheSpace)

Igrači koji su igrali BETA verziju poslednjeg izdanja otrkili su da se među deset najboljih mladih igrača igrici nalazi i jedan igrač Partizana. U pitanju je Svetozar Marković, momak koji je ponikao u školi ovog kluba.

FOTO: PRINTSCREEN

Cena novog Menadžera u inostranstvu je oko 50 evra, a u slobodnu prodaju puštena je 2. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter