2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI SU SE UPLAŠILI: Juče je Borjan bio na tribinama, ali Delije ne moraju da brinu…

Objavljeno: 04.11.18 u 10:39

Protiv Proletera sjajni čuvar mreze je samo odmarao iz predostrožnisti, a u utorak će biti između stativa u meču sa gigantom iz Engleske.

Mnogi navijaci Crvene zvezde su se ‘uplašili’ kada su juče Milana Borjana videli u civilu na stadionu ‘Karađorđe’ da neće moći da nastupi ni protiv Liverpula.

Ipak, kako saznaje HotSport sjajni čuvar mreže zauzeće svoje mesto između stativa, a megdan sa Proleterom je propustio zbog problema sa ložom.

Povreda nije teže prirode i zahtevala je par dana odmora, te će čuvar mreže danas i sutra raditi sa ekipom.

– Samo zbog preventive Borjan nije bio u sastavu – otklonio je dilemu trener Vladan Milojević.

Reprezentativac Kanade je zbog sličnog problema i mini odmora preskočio par utakmica na kojima ga je, kao i u Novom Sadu, ušpesno zamenio Zoran Popović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Pošto živimo u opštem medijskom mraku, i ja sam bio uplašen kad je počela grupna faza LŠ, jer sam bio ubeđen da zvezdini protivnici Napoli, PSŽ i Liverpul, igraju protiv Zvezde sa timom sastavljenim od 12 ili 13 igrača, i računao sam da je time Zvezda u startu oštećena, pa je Milojević primoran da postavi zglobni autobus ispred svog gola. Ali, Ispao sam naivan jer su mi rekli da i zvezdini protivnici igraju sa 11 igrača! Posle sam se čudio zašto mi moramo da budemo inferiorni i da protivniku sve prepustimo! Pošto sam pao s Marsa, rekli su mi da je to sve stvar taktike a da je Milojević prepoznatljiv po zglobnom autobusu! Iako sam relativno nov ovde (jer sam upravo pao s Marsa), osećam metalni ukus promašenosti na usnama, jer ću biti svedok, sa onih 50-tak hiljada navijača, što ćemo unapred biti inferiorni pred Liverpulom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Potpuno je nevažno ko će braniti, da li Borjan ili Popović, jer Ishod se unapred zna! Važnije je što će Milojević opet prirediti onu njegovu čuvenu taktiku sa zglobnim autobusom u svom šesnaestercu malo moduliranu sa telefonskim centaršutevima na isturenog napadača, kojega će odmah uhapsiti Van Dajk! Opet će biti sve isto kao i u svim zvezdinim utakmicama grupne faze LŠ, samo gola defanziva, bez želje da se napadne protivnik sastavljen od takođe11 igrača!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter