0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI USPEH: Bivši selektor Srbije upisao pobedu u Saudijskoj Arabiji

Objavljeno: 01.11.18 u 18:47

Predvođen sjajnim stručnjakom Al Feiha savladala u gostima Al Fatih, a već se uplovilo u luku spasa što je primaran plan.

Vidi se posle samo dva meča da su gazde Al Feihe povukle sjajan potez angažovanjem Slavoljuba Muslina.

Posle zaustavljanja Al Nasera, koji je imao šest pobeda u nizu, večeras je ekipa bivšeg selektora Srbije upisala trijumf na strani. Savladan je Al Fatih i sa četiri boda za samo 180 minuta, sjajni trener je nadmašio kolegu Argentinca, koji je iz 450 minuta fudbala ‘doneo’ samo tri boda.

Do pobede se stiglo u četvrtom minutu nadoknade, kada je Čileanac Fernandez postigao pogodak i postavio konačan rezultat (2:1). Tri boda su donela napredak na tabeli i Al Feiha zauzima 11. mesto od 16 ekipa, što je ‘luka spasa’ pošto tri kluba ispadaju i jedan ide u baraž.

Primaran plan je opstanak, a pošto se sezona zahuktava novi uspesi su pod komandom Slavoljuba Muslina zagarantovini sa sardnicima u stručnom stabu: Markom Perovićem, Srđanom Bajčetićem i Bojanom Isailovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter