0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

ZVANIČNO: Real otpustio Lopetegija

Objavljeno: 29.10.18 u 21:31

U večerašnjim satima stigla je i zvanična potvrda onoga o čemu je bilo reči prethodnih par dana – Đulen Lopetegi više nije trener fudbalera Real Madrida.

Pod njegovim vođstvom Real je pružao loše partije, nakon deset kola zauzimaju tek deveto mesto na tabeli. Iako razlika u odnosu na vodeću Barselonu nije prevelika i iznosi sedam bodova, uprava Reala je donela odluku da nakon poraza od 5:1 treneru uruči kartu u jednom pravcu:

– Nakon današnjeg sastanka, Upravni odbor Real Madrida doneo je odluku o raskidu ugovora sa trenerom Đulenom Lopetegijem. Odluka je doneta uz najviši nivo odgovornosti, sa ciljem izazivanja reakcije u ekipi u momentu kada su ranije zacrtani ciljevi još uvek realni. Zahvaljujemo Lopetegiju i njegovom timu na svemu, i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere, napisano je u saopštenju Reala.

Umesto njega, na klupu će sesti Santjago Solari, mada bi on trebalo da predstavlja tek prelazno rešenje, dok uprava kluba ne pronađe naslednika na duže staze.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter