1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

MURINJO O MILIVOJEVIĆU: Ne volim igrače koji su Miki Mausi, volim one koji liče na momka iz Palasa

Objavljeno: 29.10.18 u 00:16

Strateg ‘crvenih đavola’ na veoma zanimljiv način prokomentarisao je nakon utakmice njegovog tima sa Evrtonom igrače koji smeju da preuzmu odgovornost na sebe kod izvođenja jedanaesteraca.

Tako se on dotakao i srpskog veziste Luke Milivojevića koji je na današnjoj utakmici protiv Arsenala postigao sa bele tačke dva gola, a upravo protiv ekipe Evrtona u prošlom kolu promašio jedanaesterac.

Za razliku od onoga, kako je bilo na nekim prethodnim konferencijama za novinarare ovog puta Žoze Murinjo bio je vidno raspoložen.

– Stvar koju volim jeste preuzimanje odgovornosti. Dozvolite mi da izaberem adekvatan naziv, jer ne želim da budem kažnjen. Ne volim Miki Mause. Znaš, hrabar sam, a plašim se… Ne izvodim penale, to mi se ne sviđa… Volim igrače koji žele da ih izvedu. Kao danas, momak iz Kristal Palasa (Luka Milivojević, prim.aut). ‘Dajte mi loptu, ako promašim promašim, promašio sam, rekao je Murinjo.

FOTO: STARSPORT

Mančetseter je danas salvadao Everton, ali je golaman ‘karamelica’ Džordan Pikford u 27. minutu igre zasuavio udarac Pola Pogbe sa bele tačke.

Pol želi da preuzme odgovornost i to je za mene fantastično. Ako promaši, promaši… Mislim da može da popravi izvođenje. Smatram da golmani sada znaju da pritrčava lopti, pa čekaju posldenji trenutak da se bace. Verovatno će naučiti iz toga, ali za mene je najvažnije da znam da će i sledeći put uzeti loptu da šutne, poručio je Posebni.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter