0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Napredak (Krusevac) Beograd, 27.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘PRIČA NJEGOVOG ŽIVOTA’: Janković ponovo podelio ‘Instagram uvredu’ – psovke nakon ‘Mare ostani’ (FOTO)

Objavljeno: 28.10.18 u 23:59

Igrači Partizana nakon remija u subotu protiv Napretka u Humskoj, na meti su kritika navijača.

Da život profesionalnih sportista nije lak i da u kratkom periodu od ‘veličanja’ mogu doći do  uvreda dokaz je i ova situacija.

Od kako je stigao u crno-belu porodicu iz Olimpijakosa videlo se da će hitronogi crnogotski vezista biti veliko pojačanje za ovaj klub. Dobrim partijama skrenuo je đažnju na sebe, a zbog stila igre igre saigrači su mu dodleili nadimak po uzoru na slavnog Mesija. U poslednje vreme jedan je od najboljih igrača svog kluba, a zbog takvih njegovih partija na adresu kluba stiglo je i nekoliko ponuda iz inostranstva.

Ipak, Janković je odlučio da ostane u Humskoj, a navijači su bili odušeljeni tom njegovom odluko. Tada su mu se javljali sa molbama da ne odlazi, a sada kada timu Zorana Mirkovića ‘ne cvetaju ruže’, vezista dobija poruka potpune druge sadržine, što je i obelodanio svojom objabom na Instagramu.

FOTO: PRINTSCREEN

Marko Janković je dete Partizana, a nakon epizode u Teleoptiku otišao je u Olimpijakos, ali punu afirmaciju stekao je na pozajmicama u OFK Beogradu i Mariboru, posle čega je usledio povrataka na crno-belu stranu Topčiderskog brda. U dresu Partizana na 64 utakmice on je postigao devet golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter