0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

‘BI-BI-SI’ TVRDI: Poginuo vlasnik Lestera! (FOTO)

Objavljeno: 28.10.18 u 09:33

U helikopterskoj nesreći kod stadiona Lester sitija poginule su tri osobe, a smatra se da je jedna od njih prvi čovek ‘lisica’.

Za sada se oglasio samo prestižni ‘Bi-Bi-Si’ koji tvrdi da im je iz porodice prvog čoveka Lestera javljeno da je Višaja Šrivadanaprabe poginuo u nesreći kada se njegov helikopter srušio nadomak stadiona ‘King Pauer’. Reč je o Tajlanđaninu, vlasniku nekadašnjeg šampiona Engleske.

Ova vest nije potvrđena, pošto se spekuliše da je Šrivadanprabe preživeo i da se sa teškim povredama kičme i opekotinama nalazi u bolnici. Njeogova firma ‘King Pauer’ se još uvek nije oglasila, iako je rečeno da će u nedelju izdati saopštenje. Takođe, mediji demantuju da su se u letelici nalazili sin prvog čoveka Lestera i sportski direktor Džon Radkin.

Helikpoter se srušio sinoć po završetku utakmice Lestera i Vest Hema 1:1. Navodno, na letelici je otkazao zadnji propeler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter