3
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NOVI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Sem ubedljivog poraza, meč na ‘Enfildu’ će ostaviti i posledice po tim Zvezde

Objavljeno: 25.10.18 u 17:20

Sinoć je u Engleskoj Liverpul rezultatom 4:0 savladao Crvenu zvezdu.

Reč je o utakmici trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Bez većih problema su izabranici Jirgena Klopa porazili srpskog šampiona. Pored ubedljivog neuspeha, iz tabora crveno-belih stiže još jedna loša vest. A to je povreda Ričmonda Boaćija.

Napadač iz Gane je juče odigrao svih 90 minuta na Enfildu, ali je prema poslednjim informacijama na utakmici sa Liverpulom obnovio povredu zadnje lože. Istu povredu je Boaći zadobio u prvoj utakmici Lige šampiona protiv Napolija zbog čega je tada pauzirao dve nedelje.

Period lečenja biće poznat nakon dodatnih lekarskih pregleda i snimanja.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
0
0

3 Komentara

  1. Duplo smo jači kad ne igra!
    Neprimetan kao i ostalih 10, ma prava katastrofa.
    Sve im je lepo objasnio Indipedijent…

    0
    0
    Odgovori
  2. Shvatite ljudi konačno da je ovaj panj za fudbal bio standardna rezerva u Kini, punih sedam meseci a kineska liga je 76-a na rang listi FIFA! Taj u ligi šampiona može samo da održava terene! Šta je pokazao protiv Napolija, PSŽ i Liverpula?! Uz Stojkovića, Savića i Bena bio je najgori igrač Zvezde! On zauzima mesto Joveljiću, Pavkovu i Stojiljkoviću! Ovaj panj za fudbal je spor, nema dribling i totalno neborben! Napolje iz Zvezde sa njim!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa ovakvom postavkom igre Boaci nije ni trebao da igra.tako da to jeste losa vest,ali svakako nije otezavajuca za Zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter