0
Evropske lige

ITALIJANI ZADOVOLJNI: Srpski vezista dobija novi ugovor u Đenovi

Objavljeno: 23.10.18 u 19:28

Nakon što je te 2015. godine kao najbolji igrač Crvene zvezde stigao u ovaj klub mnogo toga prošao je Darko Lazović u Đenovi.

Bilo je sveg, uspona, padova, povreda, a sada je čini se izašao na pravi kolosek, a kao nagrada za dobre partije njemu je pripremljen novi trogodišnji ugovor.

Kako navode mediji u Italiji razgovori između menadžera našeg internacionalc i vlasnika kluba Enrika Preciozija veću su otpočeli, a u toku nadredne sedmice sve bi trebalo i da bude dogovoreno. Sadašnji ugovor Lazoviću ističe juna 2019. godine, pa je jasno da je pre svega u interesu kluba da ga što pre obaveže novim.

Ukoliko se to ne desi vezista bi mogao da promeni sredinu bez obeđštećenja, a plata koja trenutnmo iznosi 400 hiljada evra godišnje trebala bi da bude ‘pojačana’. Nekadašnji igrača Crvene zvezde u ovom klubu odigrao je 85 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je i dva gola, dok je devet puta asistirao saigračima, a u Đenovu je stigao kao slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter