0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Nova selidba iz crvenog u crno-beli tabor u centru pažnje

Objavljeno: 22.10.18 u 23:30

Mesecima iza nas spekulisalo se da će bivši igrač Crvene zvedze Stefan Janković zadužiti opremu ‘večitog’ rivala.

Ovakvi transferi nisu česti, a kada se dese odjedknu kao tempirana bomba.

Krilni centar danas je i zvanično postao igrač kluba iz Humske, a njemu je dobrodošlicu u novi tabor poželeo i predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović.

Mnogi transferi između bveogradskih rivala izazvali su dosta pažnje, a neki od njih ostali su upamćeni zauvek. Janković je večeras odradio prvi trening sa novom ekipo, a posebno se osvrnuo na odnos sa Novicom Veličkovićem.

Kraljevski klub, kome ne ide najbolje u poslednje vreme konačno je pronašao zamenu za Kristijana Ronalda, a rešenje uprave ovog tima iznenadiće mnoge.

Džerdan Šaćiri oglasio se danas poovodom meča između Liverpula i Crvene zvezde, a takođe UEFA je obelodanila ko će deliti pravdu na toj utakmici.

Trener Partizana Zoran Mirković ne želi da mu se tim rasformira u zimskom prelaznom roku, već jednog od najboljih pojedinaca želi da zadrži bar do leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter