0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POBEDA IMPERATIV: Mirković sa proverenim snagama napada Spartak u Kuli

Objavljeno: 21.10.18 u 10:26

Trener Zoran Mirković neće kalkulisati sa sastavom i izvešće sve adute u cilju da se upišu nova tri boda na teškom ispitu.

Prošla pauza je dobro došla da Partizan sa trenerom Zoranom Mirkovićem konsoliduje redove i usledila je serija pobeda, a želja je da se uspešni niz danas od 13 časova nastavi u Kuli.

Na talonu je domaćin Spartak, koji posle promene trenera hoće napredak u igri i tabeli, ali uloga favorita je na strani Beograđana. I kako saznaje HotSport trener Zoran Mirković neće da kalkuliše već je planirao da izvede proverene adute. Popularni Bata planira upisivanje nova tri boda.

U prošlosti rival iz Subotice je znao da iznenadi crno-bele, koji su posle reprezentativne pauze kompletirali ekipu i jedino problem sa leđima ima legendarni kapiten Saša Ilić. Očekuje se povratak na poziciji levog beka Nemanje R. Miletića, koji je pauzirao posle kiksa u Nišu. Za golove je zadužen Rikardo mada se nameće i Nemanja Nikolić. Napadač je letos došao u Humsku iz Spartaka.

Projektovan sastav: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Šćekić, Pantić, Janković, Zakarić – Rikardo (Nikolić).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter