0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

DA LI JE OVO KRAJ ZA NJEGA U RIMU: Srbin skinut sa spiska registrovanih igrača Lacija

Objavljeno: 19.10.18 u 20:36

Kako pišu italijanski mediji naš internacionalac ne nalazi se više na spisku registrovanih igrača za mečeve Serije A, a na njegovo mesto došao je Džordan Lukaku.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, Dušan Basta nalazi se u nezavidnoj situaciji u svom sadašnjem klubu.

Kako sada stvari stoje, usled odluke Simonea Inzagija da mu Srbin nije potreban za mečeve italijanskog prvesnstva, te ga je ‘precrtao’, Basta se minutima može nadati samo u Ligi Evrope, jer za to takmičenje promene mogu da se vrše tek od prvog dana naredne godine. Svaki klub u Seriji A prijavljuje 25 igrača koji imaju više od 21 godine, dok oni mlađi mogu biti dodati u svakom trenutku.

Basta je tokom ove takmičarske sezone odigrao dve utakice i to obe u Ligi Evrope, a na ovoj poseldnjoj protiv Ajntrahta u Frankfurtu, gde je njegov tim ubedljivo poražen, Basta je dobio crveni karton. Basti ugovor sa ovim klubom ističe u junu naredne godine, ali ne bi bilo čudno da on novu sredinu i više prostora za sebe potraži već u januraskom prelaznom roku. Navodno za usluge Srbine veće je interesovanje pokazao Frozinone, kao i još neki timovi iz Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter