0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ ‘PSŽ’: Oglasila se UEFA, zvezdaše će ova odluka propisno iznervirati!

Objavljeno: 18.10.18 u 18:11

Iako je bilo najavljeno da će UEFA danas doneti odluku o kazni za Crvenu zvezdu nakon navodnog uznemiravanja publike i uvredljivog skandiranja, to se ipak nije dogodilo.

Naime, UEFA je disciplinskom inspektoru naložila da dodatno istraži obe tačke za koje terete Zvezdu. Još uvek nije poznato kada bi trebalo očekivati rasplet.

Nema sumnje da će ovo dodatno iznervirati navijače tima sa Marakane, s obzirom na to da će neizvesnost potrajati još neko vreme, pogotovo ako se uzme u obzir i to da je Zvezda već kažnjena zabranom vođenja navijača na gostujuće utakmice, pa su tako protiv PSŽ-a u Francuskoj nastupili bez organozovane podrške, a isti slučaj će biti i za šest dana u Liverpulu.

Pored crveno-belih, UEFA je pokrenula postupak i protiv Pari Sen Žermena zbog rasističkog skandiranja, blokiranih prolaza i stepenica, a Parižani su kažnjeni i zbog kašnjenja početka meča sa 20.000 evra. Istom kaznom zbog toga kažnjen je i Tomas Tuhel.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter