0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SMS’: Nisam očekivao ovako laku pobedu! GAĆINOVIĆ: Crna Goro, hvala!

Objavljeno: 12.10.18 u 14:10

‘Orlovi’ su iz Podgorice poleteli pravo za Bukurešt gde ih očekuje možda i najvažniji meč u dosadašnjem delu ‘C’ Lige nacija protiv Rumunije.

Srpski fudbaleri napravili su veliki korak ka F-4 pobedom u Podgorici. Bio je to meč velikog pritiska, istorijski u kom je naš tim slavio sa 2:0. Evo šta je posle utakmice istakao Sergej Milinković-Savić.

– Nismo očekivali da ćemo ovako lako pobediti. Znali smo da je Crna Gora dobra ekipa. Odlično smo ušli u meč i penal nam je dosta pomogao. U drugom delu domaćin nas je pritisnuo, ali smo uspeli da damo drugi gol i rešimo meč. Idemo u Bukurešt na pobedu i prvo mesto. Mi moramo da pobedimo da bismo lakše odigrali poslednje dve utakmice – istakla je zvezda Lacija.

Mijat Gaćinović se zahvalio Crnoj Gori na lepom dočeku i istakao da bi tako trebalo da bude i u Beogradu za mesec dana.

– Sjajno smo primljeni u Podgorici i nadam se da ćemo uzvratiti istom merom. Najvažnije da smo osvojili sva tri boda, jer je po meni ovo bilo najteže gostovanje u grupi – rekao je Gaćinović.

Srbija u nedelju od 15 časova igra protiv Rumunije u Bukureštu. ‘Orlovi’ su prvi na tabeli sa sedam bodova, druga je Rumunija sa pet, dok Crna Gora ima četiri. Pored Litvanaca stoji ‘krompir’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter