0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JOVETIĆ NAKON PORAZA: Mislim da je sudija navlačio za Srbiju

Objavljeno: 12.10.18 u 09:37

Kapiten Fudbalskre preprezentacija Crne Gore bio je neizvestan za ovaj duel, a informacija da će ipak igrati obradovala je navijače ‘hrabrih sokolova’.

Ipak napadač koji je tek izašao iz povrede nije mogao mnogo da pomogne ekipi Ljubiše Tumbakovića, te se uklopio u ‘sveopšte sivilio’.

Kao što su reprezentativci Srbije smatrali da suđenje Italijana nije bilo na zavidnom nivou, tako i nekadašnji igrač Partizana naglašava da Roki nije bio na visini zadatka i da je ‘navlačio’ za Srbiju.

– Nije dozvoljavao da igra razvija. Seckao je igru… Mislim da je navlačio za njih. Nije nas sada nešto mnogo oštetio, ali nije dozvolio da se igra razvija. Čuo sam da je penal bio, tako da nije bilo nekih posebnih grešaka, rekao je on nakon meča.

Kada su ga novinari upitali da li je njegov tim bio u strahu od Srbije, on je rekao da nije.

– Svi smo manje-više iskusni. Odigrali smo prvo poluvreme loše. Prihvatili smo njihovu igru na duge lopte, samo oni imaju igrače za to, a mi nemamo. U drugom delu kada smo spojili tri pasa, svaki put je bila neka šansa. Mislim da nisu bili mnogo bolji. Iz dva šuta dva gola. Ovo je tek prvo poluvreme, ima revanš u Beogradu, gde gledamo da revanširamo, kazao je Stevan Jovetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter