1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA NACIJA: Srpski ‘orlovi’ jači od crnogorskih ‘sokolova’ – Mitrović doneo pobedu!

Objavljeno: 11.10.18 u 22:49

Fudbaleri Srbije savladali su Crnu Goru u meču 3. kola treće grupe C divizije Lige nacija odigranom u Podgorici.

U četvrtom minutu viđeno je prvo kakvo-takvo uzbuđenje, ali faul Marušića nad Gaćinovićem nije doneo ništa konkretno, i zatišje je potrajalo sve do 11. minuta, kada je Milenković dobro reagovao u odbrani, a potom Mitrović mogao da zatrese mrežu, ali je bio izblokiran. 

Prvo veće uzbuđenje dogodilo se u 18. minutu, kada je Rodić dobio loptu u prostor, Filip Stojković ga povukao sa leđa, Roki pokazao na penal, a Mitrović pogodio za 1:0.

Sem kornera u 22. minutu Crna Gora nije ozbiljnije ugrozila Dmitrovića, a moglo je u 31. minutu da bude 2:0, pošto je Živković centrirao, a Petković loptu praktično spustio Tadiću na nogu. Ipak, fudbaler Ajaksa je loše zahvatio, pa je šansa otišla u nepovrat. Do kraja poluvremena sem poneke polušanse i par pokušaja iz daljine na obe strane nije bilo promena.

U drugom delu pripretili su Crnogorci preko Jovovića, potom je i Tadić imao još jednu sjajnu šansu, ali nije uspeo da pogodi gol, da bi u 53. domaći tim preko Bećiraja mogao do izjednačenja, ali je bio neprecizan.

Doneo je 58. minut novu priliku Srbiji, ponovo je Tadić iz izgledne šanse propustio da ubaci loptu u mrežu, nadovezali su se Crnogorci sa još dve poluprilike, no pogotka nije bilo u mreži Srbije.

Fudbaler Partizana Marko Janković je zakačio kopačkom po glavi Gaćinovića, Tumbaković je zbog reakcije dobio crveni karton, što je bio uvod u gol Srbije. Sjajno je uklizao Sergej Milinković Savić, izborio se za loptu koja je stigla do Jovičića, on je pronašao Živkovića. bivši fudbaler Partizana je uputio loptu u kazneni prostor gde je pronašao Mitrovića za 2:0, devet minuta pre kraja.

Pali su domaći, fudbaleri Srbije su do kraja diktirali tempo i bez problema sačuvali vođstvo vredno tri boda i prvog mesta na tabeli gupe 4 C divizuje.

LIGA NACIJA, DIVIZIJA C

GRUPA 4 – 3. KOLO

ČETVRTAK

Crna Gora – Srbija 0:2 (0:1)

(Mitrović 18, 81)

Litvanija – Rumunija 1:2 (0:1)

(Žulpa 90 – Čipčiju 13, Maksim 90+4)

Crna Gora – Srbija 0:2 (0:1)

Stadion: „Pod Goricom“. Gledalaca: oko 10.000. Strelci: 0:1 Mitrović (18), 0:2 Mitrović (81). Sudija: Đanluka Roki (Italija). Žuti kartoni: Stojković, Vukčević, Janković (Crna Gora), Lukić, Tadić (Srbija).

Crna Gora: Petković, Stojković (od 46. Janković), Simić, Tomašević, Vešović, Šćekić (od 72. Ivanić), Vukčević, Marušić, Jovović, Jovetić, Bećiraj (od 80. Mugoša).

Srbija: Dmitrović, Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić, Maksimović, Lukić (od 72. Jovičić), Gaćinović (od 79. Milinković Savić), Tadić, Živković, Mitrović (od 90+3 Mitrović).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

  1. Хвала ти Митроголу. Ем ми донио радост због побједе, ем ућуткао ове полтроне, ем ми донио 40€ без рада 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter