1
Fudbal

KAO DA SU JEDAN TIM: Reprezentativci Crne Gore i Srbije u bratskoj atmosferi pred derbi utakmicu (FOTO)

Objavljeno: 11.10.18 u 09:54

Prvi meč nakon raspada nekadašnje, zajedničke države privlači dosta pažnje u medijima, a ovo je ujedno i svojevrsni derbi grupe C.

Ova fotografija nastala sinoć u prestonici Crne Gore lepa je uvertira za sve ono što će se dešavati večeras pod Goricom.

Obe ekipe spremne su za ovaj duel, selektori Mladen Krstajić i Ljubiša Tumbaković ostali su lišeni pomoći pojedinih igrača, ali to svakako ne bi trebalo da utiče na kvalitet igre. Veliko pojačanje za domaći tim biće povratak napadača Monaka Stevana Jovetića. Ono što još ide u prilog najavi ovog spektakla je da su davno sve karte rasprodate, a akteri ovog meča navijače oba tima pozivaju na fer i sportsko ponašanje.

Upravo utakmica u Podgorici spojila je mnoge igrače koji igraju za ‘orlove’ i ‘sokolove’. Tako je napadač domaće ekipe Stefan Mugoša zajedno sa Filipom Stojkovićem sinoć ugostio Aleksandra Mitrovića, koji je privukao najveću pažnju dolaskom u ovaj grad i Nemanju Radonjića u jednom od gradskih kafića. Ova fotografija samo je pokazatelj sjajne atmosfere koja vlada među akterima meča, a nama preostaje da se nadamo istinskom spektaklu večeras od 20.45 časova kada će meč početi.

 
 
 
View this post on Instagram

Lepa slika! Kakvu bi reprezentaciju imali da smo zajedno!! #Mugoša #Rafonjić #Mitrović #Jovičić #Srbija #CrnaGora #HotSport

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj tekst kao da je izašao iz retorte onog komunjarskog AGITPROP-a! Pravo bratstvo i jedinstvo ! Med i mleko! Samo je falilo još na kraju teksta napisati, one čuvene floskuke, „I posle Tita-Tito“ , „Svi smo mi Tito“i Živelo bratstvo i jedinstvo, naših naroda i narodnosti“. Pa, ko je na ovoj slici?! Reprezentativci Srbije i Filip Stojković, janjičar u redovima C.Gore, nema ni jednog igrača Crnogorca! Na slici čak nisu ni ostala tri janjičara iz Srbije, koji igraju u C.Gori, Adam Marušić, Marko Simić i Mirko Ivanić! Molim vas da prestanete sa ovakvim spinovanjem i manipulacijama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter