0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNA GORA – SRBIJA, SASTAVI: Krstajić i Tumbaković odlučili, ovo su timovi za večerašnji spektakl!

Objavljeno: 11.10.18 u 20:21

Selektori Mladen Krstajić i Ljubiša Tumbaković odabrali su 11 fudbalera koji će izaći na teren stadiona u Podgorici u meču 3. kola Lige nacija.

Selektor Srbije Mladen Krstajić na gol je stavio Dmitrovića, ispred će igrati Milenković i Veljković kao štoperi, Rukavina i Rodić su bekovi, par zadnjih veznih su Maksimović i Lukić, kreativni deo je dužnost Gaćinovića, koji će podršku imati u Tadiću i Andriji Živkoviću, a najistureniji je Mitrović.

Tumbaković je odlučio da na teren pošalje sledećih 11 fudbalera:

Na golu će biti Petković, ispred njega bedem će činiti Simić i Tomašević, bekovi su Stojković i Vešović, kao zadnji vezni nastupiće Šćekić i N. Vukčević, ispred njih za organizaciju igre zaduženi su Marušić, Jovetić i Jovović, dok su golovi dužnost Bećiraja.

Na klupi su, između pstalih, Kosović, Janković, Ivanić…

CRNA GORA – SRBIJA (20.45)

Stadion: pod Goricom.
Gledalaca:
Sudija: Đanluka Roki (Italija)

CRNA GORA (4-2-3-1): 
Klupa: Mijatović, Ljuljanović, Radunović, Kopitović, Janković, Mugoša, Zorić, Kajević, Mirković, Kosović, Ivanić, Klimenta.
SRBIJA (4-2-3-1): Dmitrović – Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić – Maksimović, Lukić – Gaćinović, Tadić, A. Živković – Mitrović.
Klupa: Rajković, Jovanović, Spajić, Prijović, Vuković, Jovičić, Kostić, Radonjić, Milinković Savić, Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter