2
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIĆE VATRENO U PODGORICI: ‘Pao’ i prvi incident, intervenisala policija (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.18 u 19:57

Uzavrele strasti pred duel Crne Gore i Srbije dodatno su „potpaljene“ i prvim incidentom na ulicama glavnog grada Crne Gore.

Korteo navijača iz Srbije zaustavljen je od strane policije kako bi navijači iz Crne Gore mogli da uđu na stadion, a tom prilikom došlo je i do prvih manjih provokacija.

Naime, sa druge strane ulice prolazila je grupa od nekoliko Crnogoraca, koji su počeli da dobacuju i vređaju Srbe, što je isprovociralo gostujuće navijače koji su odreagovali, ali je napad pre nego što je eskalirao u ozbiljniji sukob zaustavila policija.

(Youtube/HotSport)

A prema snimcima sa ulica prestonice Crne Gore, Srbija će imati veliku podršku:

(Youtube/HotSport)

(Za HotSport iz Podgorice – Petar Lazić)

0
0

2 Komentara

  1. Hahahah, zbog cega su ovih 10 ak ispali toliki indijanci pa su pokusali da isprovociraju njih 100, pa sta bi se desilo da je policija bila malo vise udaljena?! Stvarno je tesko nekad razumeti kako ljudi mogu biti tako glupi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter