0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘MITROGOL’ PORUČIO ŠTOPERU CRNE GORE: Postoji rešenje za mene, ali…

Objavljeno: 10.10.18 u 18:10

Aleksandar Mitrović biće najveća opasnost po gol Crne Gore u sutrašnjem velikom duelu u Podgorici.

U trećem kolu ‘C’ Lige nacija Srbija je stigla na gostovanje Crnoj Gori. Oba tima sa optimizmom očekuju sutrašnju duel od 20:45h, a Aleksandar Mitrović ne smatra da je srpska javnost potcenila sutrašnjeg protivnika.

– Mislim da to nije tačno, mi imamo ulogu favorita, kao i protiv svakoga u ovoj grupi. Spremamo se isto za svaki meč, a rivala respektujemo.

Da je spreman za utakmicu, Mitrovića bi sigurno čuvao Stefan Savić. Ali on je povređen i srpskom napadaču će biti lakše.

– Sigurno da je lakše uz Jovetića. On je lider ekipe i jedan od najboljih štopera na svetu. Ali svakako očekujem težak meč, jer onaj koji će ga menjati daće sve od sebe da to dobro odradi.

Drugi štoper Crne Gore, Marko Simić, već je izjavio da rešenje za Mitrovića.

– Videćemo sutra… Rešenje za mene postoji, ali se nadam da ga neće naći – odgovorio je Mitrović.

Nalazi se u odličnoj golgeterskoj seriji.

– Drago mi je što sam dao osam godina u reprezentaciji u ovoj godini. Što ih više budem postizao, to je veća pažnja defanzivaca na mene, tako da me ne cudi. Očekujem sutra markaciju, ali Srbija ima još dobrih pojedinaca, tako da ćemo to iskoristiti.

Na pitanje upućeno selektoru Mladenu Krstajiću da li će Srbija igrati sa jednim ili dva napadača, nadovezao se Mitrović.

– Sigurno da bi mi bilo lakše sa još jednim napadačem. Selektor zna najbolje i on donosi odluku, on će izvući najbolje iz nas.

Srbija je jedina u grupi koja je igrala na Mondijalu i zbog toga važi za favorita.

– Uloga favorita nosi pritisak. Pre ovog meča su nam svi već upisali šest bodova, ali se videlo da više nema lakih utakmica. Da li je to Litvanija, Rumunija ili Crna Gora. Mora se ući maksimalno i dati sve od sebe. Četiri boda iz dve utakmice nije loše jer nemamo poraz, cilj je šest bodova u ove dve – zaključio je prvi napadač Srbije.

Iz Podgorice – Petar Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter