3
Fudbal

OGLASILI SE NAVIJAČI CRNE GORE: Slavimo domovinu na kojoj će protivnik slomiti zube!

Objavljeno: 09.10.18 u 12:32

Navijači ‘sokolova’ oglasili su se kratkim saopštenjem uoči utakmice protiv Srbije u okviru Lige nacija.

Saopštenje navijača Crne Gore preneo je portal ‘Vijesti.me’, a u njemu se navodi da na stadionu ‘Pod Goricom’ neće biti ništa drugo u fokusu osim podrške izabranicima Ljubiše Tumbakovića i sportskog motiva da se savlada Srbija.

– Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime – sporedno je.

– Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad – još jedan protivnik zube slomiti.

– Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 ‘sokolova’ će već naći način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu – za slavu, za narod – za državu!

Meč između Crne Gore i Srbije, u trećem kolu ‘C’ Lige nacije, igra se u četvrtak uveče od 20:45h na stadionu ‘Pod Goricom’.

0
0

3 Komentara

  1. Na referendumu sam glasao za zajedničku državu, pa pošto sam Srbin, jedino mogu navijati za Srbiju! Neke za C.Goru navijaju oni koji su im donijeli nezavisnost Napred Srbija!

    0
    0
    Odgovori
  2. Јес, то су силни навијачи из ДПС партије и улизице који по службеној дужности долазе да ,,навијају” за ЦГ. Ми који плаћамо порез смо прави навијачи Црне Горе, мада ћемо у спортском смислу навијати за Србију. Барем већина. Ја хоћу! Играј Србијо и побиједи, уљепшај и олакшај живот нама Србима јер се неће моћ живјет дуго ако изгубиш…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter