0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ: Za razliku od nekih prošlih utakmica, koristili smo šanse! DAMJANOVIĆ: Da ga je Stuparević dao…

Objavljeno: 05.10.18 u 20:33

Partizan je na prilično ubedljiv način otvorio novo kolo Superlige Srbije u duelu sa Voždovcem.

Posle dva vezana prvenstvena remija, crno-beli su rezultatom 4:0 slavili u malom gradskom derbiju.

Zoran Bata Mirković bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika i ostvarenim rezultatom.

– Mogu da budem zadovoljan, dali smo četiri lepa gola. Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu, dali gol na vreme, a posle trećeg gola meč je bio prelomljen. Lepo je i sačuvati mrežu, ali i dati četiri lepa gola. Igrali smo dobro, stvarali šanse, i ovog puta ih koristili, za razliku od nekih ranijih mečeva. Na dobrom smo putu, jedino sto moramo da se ponavljamo i da održavamo dobro samopouzdanje.

Mirković se osvrnuo i na zdravstveno stanje svojih igrača.

– Neki virus vlada, ova pauza je dobrodošla, odmorićemo tri dana, od utorka nastavljamo sa treninzima, a igrači koji idu u reprezentaciju već večeras i sutra kreću na put. Mi nastavljamo od utorka.

Znatno manje razloga za zadovoljstvo mogao je da ima Jovan Damjanović, šef struke Voždovca:

– Čestitam Partizanu na pobedi, bilo je zasluženo. Očekivali smo da budemo malo više poletniji i da više igramo. Ali nismo bili mirni, iako nije bi toliki pritisak na lopti. Ovo je ipak realan rezultat i trebalo bi da rastemo kao ekipa. Da je Stuparević dao gol kada je izašao sam ispred golmana i predriblao ga, mislim da bi bio drugačiji tok meča.

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter