1
Evrokupovi

OGROMNI PROBLEMI ZA PSŽ, DA LI ĆE SE ODRAZITI NA TEREN: Rasipa se francuski velikan!

Objavljeno: 02.10.18 u 14:23

Pari Sen Žermen bi u nastavku sezone mogao da ima ozbiljne probleme.

Prvi, po mnogima i najveći (bar u ovom momentu) je to što je Adrijen Rabio odbio da produži ugovor. Kako prenosi Mundo Deportivo, Rabio je po treći put odbio ponudu, narednog leta mu ističe ugovor i sve je izvesnije da će sjajni vezista već na zimu potpisati predugovor sa nekim klubom. Ističe se Barselona, ali iz prikrajka vrebaju i Juventus, Milan, Čelsi…

Drugi jeste upravo Juventus, koji je navodno bacio oko na Kilijana Mbapea, kog žele da upare sa Kristijanom Ronaldom i Polom Pogbom. „Stara dama“ će 25. oktobra dobiti nove direktore i Upravni odbor, kao i novu finansijsku injekciju, pa će uslediti veoma ozbiljan „napad“ na Kilijana Mbapea i Pola Pogbu, prenosi Tutosport.

Takođe, Mbapea navodno želi i Mančester Siti, mada je to odbio Pep Gvardiola, a ne bi trebalo isključiti ni Real Madrid, koji će bez dileme narednog leta želeti po svaku cenu nekog svetskog „superstara“, kao ni Mančester Junajted, ako ekipu preuzme Zinedin Zidan.

Treći je upravo Real, koji bi mogao da se da u poteru ne samo za Mbapeom, već i za Nejmarom, pa bi „sveci“ u narednih 12 meseci mogli da ostanu praktično bez vodećih zvezda. Pritisak svakako raste, a da li će, i koliko, uticati na igrače pokazaće nam nastavak sezone. 

A ako na to dodamo i činjenicu da UEFA ponovo istražuje poslovanje ovog kluba zbog mogućeg kršenja finansijskog fer-pleja, utisak je da se pred timom iz „grada svetlosti“ nalazi nešto tmurnija budućnost.

Prvu priliku da vidimo stanje u ekipi iz Pariza imaćemo već sutra od 18:55, kad u „grad svetlosti“ stiže Crvena zvezda.

0
0

1 Komentara

  1. E zvezda ce ih bas potresti! Neka ih odmah stisne na njihovu polovinu i uvali im 3 komada dok misle na ovaj problem posto im verovatno i plate kasne pa ce bojkotovatiaj ne mlatite vise sa glupim vestima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter