4
Evropske lige

Kristijano Ronaldo

‘SAN’ OTKRIVA: Kristijanu Ronaldu zbog silovanja preti doživotna kazna zatvora!

Objavljeno: 01.10.18 u 18:14

Mnogo buke i prašine podigla je vest da je Ketrin Majorga, nekadašnja manekenka, optužila Kristijana Ronalda za silovanje u Palms Kazino Resortu (Las Vegas) pre devet godina. A najnovije informacije svakako ne idu „na ruku“ Juventusovom superstaru….

Kako prenosi britanski list „San“, čiji su novinari navodno imali uvid u sudska dokumenta, napad Ronalda na Majorgu opisan je kao „šokantan“, a advokati koji predstavljaju Portugalca plašili su se da bi kazna za ovaj čin mogla da bude doživotna robija.

Ona je, takođe je navedeno, nakon prve tužbe koju je pokrenula 2010. godine dobila blizu 400.000 dolara u zamenu za ćutanje, ali je sada odlučila da Ronalda tuži ponovo.

– Na kraju dana, uzevši u obzir tvrdnju koju je iznela MK, naše mišljenje je da smo uspeli da dobijemo više nego dobru nagodbu koja neće samo značiti samo sprečavanje izlaska ovoga u javnost, već i odustajanje MK od dalje krivične odgovornosti koja bi „Topera“ (Kristijano Ronaldo) mogla doživotno da pošalje u zatvor, stoji u tekstu.

Portugalac je juče odbacio optužbu, rekavši da „njegovo ime koriste kako bi sebi podigli popularnost“, dodavši pri tom da je u pitanju laž, kao i da je odnos bio obostrana želja i da su oboje na njega pristali.

„San“ takođe navodi detalje iz spomenutih dokumenata, u kojima stoji da je Ronaldo, nakon što je naterao Majorgu na seks, potom uz izvinjenje, dok ju je pratio iz sobe, rekao da je „uglavnom džentlmen“.

Podsećamo, do ove informacije prvo je došao nemački „Der Špigel“ još prošle godine, ali su zvanična dokumenta koja potvrđuju da je incidenta zapravo bilo tek sad došla do javnosti.

Ronaldo je u Las Vegasu bio u društvu brata i zeta, i tamo su proslavljali njegov transfer iz Mančester Junajteda u Real Madrid.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Standardno u Vegasu. Ribe jure poznate kako bi ih tuzile za silovanje i obogatile se.
    To je poznato u NBA vec skoro 30 godina i igracima se sada daju vrlo jasna uputstva na gostovanijma.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter