0
Fudbal

KRVAVI DERBI U HRVATSKOJ: Fudbaler Hajduka pogođen komadom betona u glavu, vatrogasac ostao bez prsta! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.18 u 11:08

Hajduk i Dinamo juče su se na ‘Poljudu’ sastali u novom hrvatskom derbiju, ali su umesto golova viđene nemile scene.

Meč je završen rezultatom 0:0, ali sa nekoliko bakljada na obe strane, ali i povređenim igračem i vatrogascem. Naime, fudbaler Hajduka Adam Đurkso pogođen je komadom betona u glavu.

– Imao sam taj komad betona u rukama, nije baš mali… Utakmica je zbog toga nakratko bila prekinuta, kao i kod bakljada – rekao je za ‘Jutarnji list’ Miroslav Marković, šef bezbednosti hrvatske kuće fudbala.

Povredu, mnogo težu zaradio je vatrogasac podno tribine gde se nalazila popularna ‘Torcida’, koja je prilikom jedne od bakljadi koristila i topovske udare, a jedan od njih je eksplodirao u ruci nesrećnom čoveku.

Epilog – gubitak prsta i oslabljen sluh.

– Video sam je kako leži na podu. Gledao par sekundi i mislim: Nije se aktivirala, to je to! Pokupiću je i baciti u kutiju. Uzeo sam je u ruke, napravio par koraka i trenutak pre nego što ću je pustiti – eksplodirala je! Od tog trenutka više se ničega ne sećam. Bio sam toliko zbunjen da sam do pola puta do bolnice imao kacigu i vizir na glavi. Ne znam je li me neko odveo i ko – ispričao je ranjeni vatrogasac.

(Izvor: youtube / GT Video)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter