1
Evrokupovi

ITALIJANI PIŠU: Da li je ovime i definitivno rešena sudbina Sergeja Milinković Savića?

Objavljeno: 29.09.18 u 12:03

Nekoliko meseci trajala je nedoumica gde će Sergej Milinković Savić nastaviti svoju karijeru, ali je vezista Lacija ipak, umesto prelaska u Juventus, Mančester Junajted, Real Madrid ili Pari Sen Žermen, ostao u svojoj ekipi.

Talentovani vezista koji je tokom prošle sezone postao jedan od najvažnijih šrafova Lacija bez dileme ima potencijal da jednog dana postane jedan od najboljih vezista Evrope i sveta, ali je cena koju je predsednik Lacija Lotito odredio za SMS-a od ogromnih 150 miliona evra – previše.

Bar tako tvrde Italijani, prenoseći navodni stav Juventusa.

Naime, klub iz Torina je Milinković-Savića želeo tokom celog prelaznog roka, ali je cena bila „kamen spoticanja“. Maksimilijano Alegri ostaje još uvek pri stavu da bi Sergej bio dobra investicija i doprineo kvalitetu ekipe, ali su čelnici Juventusa odustali jer je, prema njihovom mišljenju, Sergej precenjen. Kao razlog navode se njegove slabe partije na Mondijalu u Rusiji, ne blista ni u Ligi Evrope, ali i činjenica da Sergej još uvek nema zabeležen nastup u Ligi šampiona, pa Juventus nije spreman da rizikuje i uloži u igrača koji još uvek nije dokazao da poseduje kvalitet za najveće domete.

Takođe, Kalčomerkato prenosi da Juventus ne želi da da ni 100 miliona, i da je maksimum koji su „bjankoneri“ spremni da izdvoje 90 miliona.

 

U međuvremenu, on bi trebalo da potpiše novi, petogodišnji ugovor sa Lacijom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter